PROJECTASSISTENT m/v

Wij zijn op zoek naar een Projectassistent m/v voor een gemeentelijke instelling in de regio Rotterdam. De functie is met ingang van 1 juni 2021 t/m 31 mei 2022, met een kans op verlenging voor 36 uur per week. Dit betreft een gemiddeld aantal uur en kan variëren.

 

Taken en verantwoordelijkheden
Binnen het team Projecten werken (nu nog even thuis) ca. 55 medewerkers aan zowel projecten in de buitenruimte als aan gebiedsontwikkelingen.
Een projectassistent levert een inhoudelijke bijdrage aan de uitvoering van projecten en advisering over de voortgang van de projecten en ondersteunt de projectmanager/projectleider en de technisch projectleider.
Een projectassistent is dé spin in het web van één of meerdere projecten en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Er zal soms ook ‘s avonds (online) vergaderd worden.

Inhoudelijke Project ondersteuning

 • Biedt inhoudelijke ondersteuning op een afgebakend werkterrein (het project).
 • Denkt mee binnen het projectteam op diverse werkterreinen.
 • Stelt (management)rapportages en overzichten op.
 • Stelt samen met de PM/PL de voortgangsrapportage op.
 • Signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen.

Secretariaat

 • Draagt zorg voor de voorbereiding, professionele verslaglegging en afhandeling van vergaderingen en bijeenkomsten.
 • Verricht representatieve taken.
 • Organiseert bijeenkomsten en activiteiten.
 • Organiseert de logistieke planning en het beheer van afspraken en agenda’s.
 • Verricht correspondentie- en tekstverwerkingswerkzaamheden.
 • Draagt zorg voor het beheer en de bewerking van (digitale)bestanden en systemen.

Procesbewaking

 • Bewaakt en verzorgt het proces betreffende de voortgang en afdoening van besluiten.

Verantwoordelijkheden

 • Is verantwoording schuldig aan de leidinggevende over de kwaliteit van projectondersteuning en de voortgang van specifieke deelterreinen van de projectassistentie.

 

Gevraagd
We zoeken de kandidaat met werkervaring bij een grote of middelgrote gemeente in de afgelopen 5 jaar en met minimaal MBO niveau. Je beheerst het Nederlands goed in woord en geschrift. Verder heb je kennis van de systematiek van projectmatig werken. Het overleggen van een geldige VOG is onderdeel van deze procedure. Het CV dient voorzien te zijn van referenties (contactgegevens) alsmede een korte omschrijving hoe jij aan ‘duurzaamheid’ doet. Voor jou geldt een praktische en daadkrachtige instelling en je kunt snel denken en handelen.

 

Interesse in bovenstaande functie en wil je meer informatie? Bel dan naar De Buren en vraag naar Bianca op nummer 06 – 37 32 12 93.
Wil je direct solliciteren? Laat dan jouw gegevens, CV en desgewenst korte motivatie achter op onze website www.uitzendbureaudeburen.nl.

Kandidaten die solliciteren die niet aan de meest gestelde eisen voldoen, kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER m/v -INGEVULD-

Wij zijn op zoek naar een Administratief medewerker m/v voor een financiële dienstverlener in de regio Rotterdam. De functie is met ingang van zo spoedig mogelijk voor 38,75 uur per week voor lange tijd (minimaal 6 maanden en ook nog kans op verlenging).

 

Taken en verantwoordelijkheden
Je gaat in teamverband jouw steentje bijdragen aan een groot conversieproject. Je weet hoe je de gegevens uit een polis moet lezen en kunt deze snel en correct overvoeren naar een ander backoffice systeem. Je bent flexibel en bereid om ook op andere onderdelen binnen het team mee te helpen wanneer dat nodig is. Kortom: een nauwkeurige opdracht waar je je handen kunt laten wapperen!

 

Gevraagd
Je hebt een MBO werk- en denkniveau. Je hebt eerder gewerkt met ANVA en Excel. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

 

Interesse in bovenstaande functie en wil je meer informatie? Bel dan naar De Buren en vraag naar Bianca op nummer 06 – 37321293.
Wil je direct solliciteren? Laat dan jouw gegevens, CV en desgewenst korte motivatie achter op onze website www.uitzendbureaudeburen.nl.

Kandidaten die solliciteren die niet aan de meest gestelde eisen voldoen, kunnen we helaas niet in behandeling nemen.