(PROJECT) SECRETARESSE m/v – INGEVULD –

Wij zijn op zoek naar een (Project) Secretaresse m/v voor een organisatie in de regio Rotterdam. De functie is voor 24 uur per week (werkdagen in overleg) en is met ingang van zo spoedig mogelijk tot en met het einde van het jaar (31 december 2019). Deze opdracht kan ook nog worden verlengd!

 

Taken en verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor de projectadministratie en legt een en ander vast in diverse systemen. Je ondersteunt de Managers en het teammanagement bij de verschillende projecten. Je beheert klant- en projectdossiers en beheert de agenda van de Managers nauwgezet. Je plant en notuleert (team) overleggen, bijeenkomsten en conference calls. Je factureert, beheert de telefooncentrale en regelt spreekkamers, lunches en de ontvangst van bezoekers. Je boekt vluchten en hotelreserveringen. Je bent tevens verantwoordelijk voor de redactionele controle van verslagen, rapporten en offertes. Kortom: een afwisselende, veelzijdige functie in een dynamische omgeving!

 

Gevraagd
Je hebt minimaal een MBO opleiding afgerond en ruime ervaring in een soortgelijke functie waarbij teamondersteuning ook aan de orde was. Je hebt dan ook ruime ervaring met projectadministratiesystemen (zoals MS Dynamics) en CRM systemen (zoals Vizier en Salesforce). Discretie, accuratesse, pro activiteit en assertiviteit zijn competenties die je nodig zult hebben in deze job. Je beschikt over organisatietalent, de juiste can-do mentaliteit en kunt gestructureerd werken. Je hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Interesse in bovenstaande functie en wil je meer informatie? Bel dan naar De Buren en vraag naar Bianca op nummer 0180 39 77 82.
Wil je direct solliciteren? Laat dan jouw gegevens en CV achter op onze website www.uitzendbureaudeburen.nl.

Kandidaten die solliciteren die niet aan de meest gestelde eisen voldoen, kunnen we helaas niet in behandeling nemen.