KEY ACCOUNT MEDEWERKER m/v – ON HOLD –

Wij zijn op zoek naar een Key Account Medewerker m/v voor een grote verzekeraar in de regio Rotterdam. De functie is met ingang van 22 juli 2019 tot en met eind september, voor 24-38,75 uur per week.

 

Taken en verantwoordelijkheden
Je komt te werken op de afdeling Broking Services in het Key Accounts Team, welke ervoor zorgt dat de continuïteit van de service werkzaamheden (o.a. polis opmaak, certificaten en klantadministratie) voor de grootste klanten van deze opdrachtgever wordt gewaarborgd. Je fungeert als sparring partner voor de Account Managers. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van de betreffende servicewerkzaamheden maar ook speel je een leidende rol bij het optimaliseren van die activiteiten. Het betreft een dynamische werkomgeving.

 

Gevraagd
We zijn op zoek naar een positieve, resultaatgerichte kandidaat met hart voor de klant. Iemand die energie krijgt van het services van hen, continu het verbeteren in het DNA heeft, een natuurlijke verbinder is met gevoel voor humor! Je hebt minimaal Mbo+ of Hbo-niveau. Je beheerst het Nederlands en Engels. Je bent een daadkrachtige persoonlijkheid en een organisatietalent. Je bent daarnaast samenwerkingsgericht en iemand die snel zaken oppakt. We zoeken iemand die sterke procesmanagement vaardigheden heeft, stressbestendig en flexibel is. Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken met verzekeringssystemen.

 

Interesse in bovenstaande functie en wil je meer informatie? Bel dan naar De Buren en vraag naar Bianca op nummer 0180 39 77 82.
Wil je direct solliciteren? Laat dan jouw gegevens, CV en desgewenst korte motivatie achter op onze website www.uitzendbureaudeburen.nl.

Kandidaten die solliciteren die niet aan de meest gestelde eisen voldoen, kunnen we helaas niet in behandeling nemen.