BESTUUR SECRETARESSE / EXECUTIVE SECRETARY m/v – INGEVULD –

Wij zijn op zoek naar een Bestuur secretaresse / Executive Secretary voor een gemeentelijke instelling in de regio Utrecht/Woerden. De functie is met ingang van 19 augustus 2019 t/m 20 december 2019, voor 24 uur (maandag en woensdag zijn verplichte werkdagen) per week. De functie is ontstaan in verband met zwangerschapsverlof en de periode wordt evt. verlengd.

 

Taken en verantwoordelijkheden
Je komt te werken voor één of meer directieleden en / of bestuurders en je levert een belangrijke bijdrage aan het vlot verlopen van zijn of haar dag. Je dag zal gevuld zijn met acties die voortkomen uit de mail en agenda van de wethouders. Je plant niet alleen de afspraak maar organiseert ook alle faciliteiten rondom de afspraak. Je legt verbanden tussen de mail en de agenda. Je verstrekt informatie en verwijst door. Je bent het eerste aanspreekpunt voor mensen van binnen en buiten de organisatie. Je vervangt collega’s bij afwezigheid.

 

Gevraagd
We zoeken de kandidaat met meerdere jaren ervaring op secretarieel gebied bij voorkeur in een politiek/bestuurlijke omgeving. Uiteraard met een afgeronde secretariële opleiding op MBO+ niveau. Het liefst met 2 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar als secretaresse raad van bestuur of bestuur secretaresse of in de afgelopen 5 jaar ervaring als secretaresse bij een gemeente. Je hebt organisatorisch inzicht, weet goed het overzicht te houden en werkt secuur in een bestuurlijke omgeving. Je bent daarnaast klantgericht en kunt uitstekend in teamverband werken. Je hebt een goede kennis van Outlook, Word en Excel.

 

Interesse in bovenstaande functie en wil je meer informatie? Bel dan naar De Buren en vraag naar Bianca op nummer 0180 39 77 82.
Wil je direct solliciteren? Laat dan jouw gegevens, CV en desgewenst korte motivatie achter op onze website www.uitzendbureaudeburen.nl.

Kandidaten die solliciteren die niet aan de meest gestelde eisen voldoen, kunnen we helaas niet in behandeling nemen.