PROJECTSECRETARIS m/v -ingevuld-

Wij zijn op zoek naar een Projectsecretaris m/v voor een gemeentelijke instelling in de regio Utrecht/Woerden. De functie is met ingang van 24 mei 2021 t/m 23 november 2021, met een kans op verlenging voor 32 uur per week.

 

Taken en verantwoordelijkheden
Ter ondersteuning van meerdere project/ projectleiders zoeken wij een projectsecretaris. Vanuit je rol ondersteun en adviseer je de projectleider en het projectteam bij het aansturen en beheersen van de benodigde activiteiten. Je bent verantwoordelijk voor het nader invullen van en onderhouden van een projectplanning, risicodossier en de bewaking van de voortgang op deze aspecten. Je signaleert, adviseert, rapporteert en maakt (on)gevraagd analyses over de beheeraspecten. Je bent inhoudelijk volledig op de hoogte van het project en kunt fungeren als de rechterhand van de projectleider. Je bent volwaardig lid van het kernteam. Taken:

  • Opstellen van de projectmanagementproducten en -rapportages in samenwerking met de projectleider en het kernteam
  • Proactief adviseren over scopebepaling, projectaanpak/strategie, omgaan met risico’s en issues, oplossen van mogelijke knelpunten, sturen op beheersmaatregelen, te stellen prioriteiten en op te starten activiteiten
  • Bevorderen van juist gebruik van documentmanagement binnen het project
  • Inzichtelijk maken van alle verschillende actuele processen/ontwikkelingen binnen de projecten en een passende overlegstructuur opzetten
  • Organiseren overleggen op operatoneel en tactisch/strategisch niveau
  • Zorgen voor verslaglegging
  • Aanjagen acties/afspraken
  • Verzorgen communicatie richting projectmedewerkers en externe partijen vanuit de gemeente over alle lopende issues/processen/ontwikkelingen
  • Zelf uitvoering geven aan acties, wanneer noodzakelijk

Gevraagd
We zoeken de kandidaat met afgeronde secretariële opleiding en aantoonbare ervaring in een politiek/bestuurlijke omgeving in de afgelopen drie jaar. Bij voorkeur heb je ervaring als Projectsecretaris en projectmanagement en dus het zelfstandig uitvoeren van deelprojecten. Je beheerst het Nederlands goed in woord en geschrift. Verder ben je resultaatgericht en accuraat.

Interesse in bovenstaande functie en wil je meer informatie? Bel dan naar De Buren en vraag naar Bianca op nummer 06 – 37 32 12 93.
Wil je direct solliciteren? Laat dan jouw gegevens, CV en desgewenst korte motivatie achter op onze website www.uitzendbureaudeburen.nl.

COMMUNICATIEADVISEUR m/v -INGEVULD-

Wij zijn op zoek naar een Communicatieadviseur m/v voor een politiek-bestuurlijke organisatie in de regio Utrecht/Woerden. De functie is met ingang van zo spoedig mogelijk voor 32-36 uur per week voor lange tijd (minimaal een jaar met kans op verlenging).

 

Taken en verantwoordelijkheden
Samen met de Senior Communicatieadviseur bedenk je creatieve communicatie initiatieven die bijdragen aan draagvlak, bewustwording en participatie voor energietransitie. Jouw bevlogenheid voor het onderwerp ‘energie’ combineer je met een grote interesse voor je omgeving. Met heldere en transparante taal zorg je voor duidelijkheid. Saaie technische teksten weet je te transformeren naar enthousiaste verhalen. Je geeft dan ook advies, actualiseert, schrijft en redigeert (web)teksten en persberichten. Je stemt af met de contentmedewerker en maakt en plaatst social media content (tekst en beeld). Je kleurt creatieve ideeën buiten de lijntjes!

 

Gevraagd
Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in het vakgebied communicatie in de afgelopen 6 jaar, daarnaast ook een afgeronde HBO opleiding. Je hebt ervaring met het opstellen van pers- en onlineberichten en het (laten) maken van foldermateriaal. De competenties flexibiliteit, resultaatgericht, eigenaarschap worden o.a. getoetst tijdens een evt. sollicitatiegesprek.

 

Interesse in bovenstaande functie en wil je meer informatie? Bel dan naar De Buren en vraag naar Bianca op nummer 06 – 37321293.
Wil je direct solliciteren? Laat dan jouw gegevens, CV en desgewenst korte motivatie achter op onze website www.uitzendbureaudeburen.nl.

Kandidaten die solliciteren die niet aan de meest gestelde eisen voldoen, kunnen we helaas niet in behandeling nemen.