Spilfunctie op het secretariaat / secretarieel medewerker m/v

Taken en verantwoordelijkheden

Op een dynamisch en gezellig secretariaat zoeken wij een teamlid voor 24 of 32 uur die ons kan ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Het team bestaat uit zes secretaressen die allen werkzaam zijn met hart voor de zaak / organisatie. Dagelijks wordt er gezorgd voor een verbeterde zorg in Nederland. Deze teamleden ondersteunen hun eigen afdelingen en functionarissen.  Je fungeert als vraagbaak voor allerlei zaken en bepaalt of je deze zelf kunt uitvoeren of dat je een collega inschakelt; als de werkzaamheden maar doorlopen zoals men het graag ziet.

Gevraagd

Deze baan is ideaal als je starter bent in dit vak, werkervaring al hebt in het secretariële beroep of ondersteuner in de breedste zin van het woord wilt zijn. Een afwisselende werkdag ga je dan tegemoet zien, in een leuke werksfeer. De beloning en overige arbeidsvoorwaarden zijn goed te noemen!

ERVAREN ADMINISTRATIEF/FINANCIEEL MEDEWERKER M/V

Wij zijn op zoek naar een ervaren Administratief/financieel medewerker m/v voor het ondersteunen van de Financieel Manager in de regio Zuidplas. De functie is met ingang van zo spoedig mogelijk voor 24-32 uur per week. De vrijdag is een verplichte werkdag. Na de uitzendperiode volgt er mogelijk – bij gebleken geschiktheid – een dienstverband bij onze opdrachtgever.

Taken en verantwoordelijkheden
In deze functie voel je je thuis in een dynamische financieel-administratieve omgeving. Je verwerkt inkoop- en verkoopfacturen in de debiteuren- en crediteurenadministratie. Je verwerkt bankmutaties en draagt zorg voor een goed debiteuren- en crediteurenbeheer. Je behandelt telefoontjes en e-mails hierover. Je houdt het CRM-systeem up-to-date. Je ondersteunt bij maand-, kwartaal- en jaarafsluiting. Je geeft ook incidenteel P&O ondersteuning. Verder assisteer je bij het opstellen van rapportages.

Gevraagd
Je hebt 3-5 jaar werkervaring en affiniteit met automatiseringssystemen zoals bijv. Twinfield en Basecone. Je hebt een goed cijfermatig inzicht en bent vaardig met MS Office (W, E, Ppt). Als je een flexibele en daadkrachtige teamspeler bent en van een drukke functie houdt, dan is dit jouw nieuwe baan!

 

Interesse in bovenstaande functie en wil je meer informatie? Bel dan naar De Buren en vraag naar Bianca op nummer 06 – 37 32 12 93.
Wil je direct solliciteren? Laat dan jouw gegevens, CV en desgewenst korte motivatie achter op onze website www.uitzendbureaudeburen.nl.

 

 

ADMINISTRATIEVE SPIN IN ’T WEB MET TECHNISCHE AFFINITEIT m/v (ingevuld)

Wij zijn op zoek naar een Administratieve spin in ’t web met technische affiniteit voor een baan die mogelijk uitloopt in een vast dienstverband in de regio Zuidplas. De functie is met ingang van zo spoedig mogelijk voor 16-20 uur per week en is flexibel in te vullen. Je draagt jouw steentje bij aan de zorgbranche.

 

Taken en verantwoordelijkheden
Je werkt samen in een team van 5 medewerk(st)ers en je organiseert, faciliteert en administreert allerlei zaken; van invoeringen in systemen tot het monitoren van de technische werking van (computer)apparatuur, zowel in- als extern. Je hebt contact met verschillende doelgroepen, wat de functie divers en afwisselend maakt. Je stelt een logische planning op voor de buitendienstcollega’s. Je signaleert knelpunten in werkprocessen en komt samen tot oplossingen. Je bent breed inzetbaar, fungeert bij voorkeur ook voor je collega’s als vraagbaak bij computerondersteuning en je werkt soms ook op de Klantenservice. Je luistert goed, communiceert duidelijk, toont begrip en houdt het hoofd koel in de hectiek. Als je van afwisseling houdt, is dit jouw functie!

 

Gevraagd
Ter aanvulling van het team zoeken we een dienstverlenende, behulpzame en flexibele collega die op z’n tijd kan meeveren met klanten maar ook op zijn tijd kan staan voor de organisatie, daar tussenin goed kan schakelen. Je bent een hectische en afwisselende functie gewend en deze ambieer je ook weer. Je pikt nieuwe dingen snel op en gedijt goed in een veranderende omgeving. Affiniteit met kantoorapplicaties is zeer gewenst waardoor je jouw collega’s goed kunt bijstaan in eenvoudige gebruikersondersteuning. Je werkt nauwkeurig en bent leergierig. Je communiceert correct in het Nederlands in woord en geschrift.

PROJECT ONDERSTEUN(ST)ER (ingevuld)

Wij zijn op zoek naar een project ondersteun(st)er die zelfstandig en nauwgezet controlerende werkzaamheden ter ondersteuning van het lopende project gaat uitvoeren. De functie is voor 16 uur en de te werken uren kunnen in overleg bepaald worden. De werkzaamheden worden op kantoor uitgevoerd, dit is in een gezellige ruimte waar meer collega’s werkzaam zijn. De functie is voor tijdelijke periode en ideaal wanneer je jouw CV ‘levend’ wilt houden! De organisatie is verbonden aan de zorg.

(FINANCIEEL) ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER (ingevuld)

Wij zijn op zoek naar een Administratief medewerker m/v met inzicht in financiële processen voor een baan die mogelijk uitloopt in een vast dienstverband in de regio Zuidplas. De functie is met ingang van zo spoedig mogelijk voor 16-20 uur per week en is flexibel in te vullen. De organisatie is verbonden aan de zorg.

 

Taken en verantwoordelijkheden
Ter versterking van de klantenserviceafdeling verricht je administratieve taken in het systeem waarop je wordt ingewerkt. Je hebt veel telefonisch contact met de externe financiële afdeling en overlegt zorgvuldig met de medewerk(st)ers over de uitstaande facturen. Je voert o.a. voorbereidende werkzaamheden uit voor het laten versturen van aanmaningen. Je luistert goed, communiceert duidelijk, toont begrip en veert mee als dat nodig is. Je werkt nauw samen met een ingewerkte collega.

 

Gevraagd
Ter aanvulling van het team zoeken we een dienstverlenende, behulpzame en flexibele collega die op z’n tijd kan meeveren met klanten maar ook op zijn tijd kan  staan voor de organisatie, daar tussenin goed kan schakelen. Je hebt op een debiteuren of crediteuren afdeling gewerkt. Je beschikt over een gezonde dosis werklust en verdoet geen tijd. Je pikt nieuwe dingen snel op. Je communiceert correct in het Nederlands in woord en geschrift en hebt enkele jaren ervaring opgedaan in financiële werkprocessen.

OFFICE MANAGER m/v (junior/senior) – vervuld –

Wij zijn op zoek naar een Office Manager m/v in verband met een langdurig ziektevervanging in de regio Zuidplas. De functie is met ingang van zo spoedig mogelijk 24 uur per week. De werkdagen zijn op maan-, dins-, en donderdag. Een vast dienstverband is niet uitgesloten. Het betreft een brancheorganisatie.

 

Taken en verantwoordelijkheden
Je bent het visitekaartje en het eerste aanspreekpunt voor cliënten, zowel telefonisch als op kantoor. En voor collega’s ben jij de rots in de branding en zorg je ervoor dat het kantoor er representatief uit ziet. Onder leiding van de Office & Finance Manager ben je verantwoordelijk voor de dienstreizen, inkopen, voorraadbeheer, catering en beheer van de mailbox. Je verzorgt de post, bent belast met de IT-ondersteuning via het externe IT-bedrijf en bent de contactpersoon voor de telefonie, elektrische voorzieningen en relatiegeschenken. Je houdt alle verlof- en ziekmeldingen bij. Het betreft een job met veel verschillende taken.

 

Gevraagd
Je bent op genoemde dagen beschikbaar. Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie in een, bij voorkeur, internationale omgeving. Je beschikt over een goede en actuele beheersing van het Engels in woord en geschrift. Je bent secuur en goed in het plannen en organiseren. Je kunt makkelijk schakelen tussen de diverse werkzaamheden en de prioriteiten bepalen.

Afhankelijk van de soort kandidaat, kan het takenpakket worden bijgesteld en kunnen andere taken worden overgelaten aan een andere (Senior) collega.

 

Interesse in bovenstaande functie en wil je meer informatie? Bel dan naar De Buren en vraag naar Bianca op nummer 06 – 37321293.
Wil je direct solliciteren? Laat dan jouw gegevens, CV en desgewenst korte motivatie achter op onze website www.uitzendbureaudeburen.nl.

Kandidaten die solliciteren die niet aan de meest gestelde eisen voldoen, kunnen we helaas niet in behandeling nemen.